YOGAWORKS TEACHER TRAINING/INSTRUKTØRUTDANNING

HVORDAN SØKE INSTRUKTØR

200-HOURS INTENSIVE

 

BALANCE yoga & pilatesstudio tilbyr 200 timer intensiv, grunnleggende yogainstruktørutdanning i partnerskap med YogaWorks, en av USAs største tilbydere av yoga.

 

27. JUNI -  22. JULI   2016

MANDAG – FREDAG: 08.00  - 17.00

 

YogaWorks, som har sin base i Los Angeles, har siden 1990 satt standard for utviklingen av moderne yoga i vesten. De har bygget opp et utdanningsprogram som er anerkjent over hele verden, og som i dag anses for å være ledende på kvalitet.  YogaWorks utdanner flere hundre instruktører per år i USA og internasjonalt. Noen av de dyktigste og mest kjente amerikanske instruktørene har sin bakgrunn fra YogaWorks.

Dette teacher training programmet bringer sammen det beste fra vesten med det beste fra østen, dvs at man kombinerer moderne vitenskap og gammel tradisjon. Undervisningen er systematisk lagt opp, og programmet har til hensikt å utdanne dyktige og høyt kvalifiserte instruktører som både kan lede inspirerende klasser og samtidig legge vekt på "safety".

Via samarbeidet med YogaWorks ønsker vi å sette en internasjonal standard på yogaundervisningen, samtidig som vi vil kvalitetssikre og profesjonalisere yogautdanningen. Programmet er godkjent av YOGA ALLIANCE. Instruktører som går videre til profesjonstudiet vil kunne undervise i YogaWorks studioer "worldwide". Brosjyre med søknadsskjema fås i resepsjonen eller ved å klikke en av følgende lenker:

Søknadsskjema pdf format


KOMMENTARER TIDLIGERE STUDENTER

"YogaWorks teacher Training holder hva de lover når det gjelder kvalitet. De vektlegger en presisjonsorientert yoga. Det legges vekt på intelligent planlegging av yogaklasser, innføring i effektiv instruksjonsteknikk med fokus på hvordan instruere yoga til vestlige mennesker i en travel hverdag."

- Lisa Elstad

"YogaWorks Teacher Training er en utdannelse som er svært grundig, spesielt med tanke på teknikk og "safety". Jeg føler meg meget godt rustet som yogainstruktør nå."

- Camilla Roman

"Kurset var ennå bedre enn jeg hadde håpet. Dette er en av de beste instruktørutdanninger du kan ta, og du kan ta den 4 uker sammenhengende - her i Oslo! Hva venter du på?"

- Lisbeth Amundsen

Page layout & design:  Rigmor Stormark  

www.balancestudio.no