BALANCED BODY MATWORK PILATES INSTRUKTØRUTDANNING

HVORDAN SØKE INSTRUKTØR

60 TIMER - 3 MODULER

 

BALANCE Yoga & Pilates tilbyr 60 timer, 3 moduler grunnleggende pilatesinstruktør utdanning på matte i samarbeid med Balanced Body Pilates. Utdanningen er lagt opp i henhold til kravene til Pilates Method Alliance (PMA). Etter bestått eksamen får man en internasjonalt godkjent pilatesinstruktør-sertifisering.

DATOER HØSTEN 2013

Fredag - søndag       10. - 12. oktober 2014

Fredag - søndag       28. - 30. november 2014

Fredag - søndag       16. - 18. januar 2015

Alle dager 10.00 - 17.00

Balanced Body har hovedkontor i Saramento, California. De har utviklet pilatesapparater siden 1976, og er i dag ledende leverandør av pilatesutstyr. De har de siste årene bygget opp et utdanningsprogram som er anerkjent over hele verden. Instruktørutdanningen er rettet mot forebygging, rehabilitering og trening.

Det totale timeantall for å bli sertifisert "Balanced Body Matwork Instructor" er 130 timer. For å kvalifisere til eksamen trenger man 70 timer med treningspraksis, observasjon og undervisning. Perioden mellom de tre modulene skal brukes til å arbeide med materialet man har gjennomgått, samt forberedelse til neste modul. Vær forberedt på en god del hjemmearbeid.

Pilates Matwork er sammensatt av originale pilatesøvelser utført på matte på gulvet med kroppen som redskap. De klassiske, originale øvelsenene som er utviklet av opphavsmannen Joseph Pilates er kjernen i pilatessystemet. Matwork-øvelsene dekker bredt, fra rehabilitering til styrketrening. Det legges vekt på naturlig pust og på hvordan alle kroppsdeler arbeider naturlig og funksjonelt sammen.

Pilates er en sikker, trygg og effektiv treningsmetode som passer alle uansett alder og kondisjon. Primært styrker pilates mage og rygg og øker smidighet, styrke og stabilitet.

Balanced Body bygger sin pilatesutdanning på senere forskning relatert til krav om presisjon og sikkerhet. De er ledende når det gjelder nyere utvikling av pilates. Vi vil med dette samarbeidet sette internasjonal standard på pilatesundervisningen.

Se brosjyrer ved å klikke lenkene nedenfor.

Education catalog

Education folderKOMMENTARER TIDLIGERE STUDENT

- Det betyr mye for meg at utdannelsen representerer kvalitet og er internasjonalt godkjent, som Balanced Body.

- Synes også at Balanced Body har en sunn innstilling med hensyn til forebygging og forbedring av skader og til kroppens ulike utfordringer.

- Kursleder hadde en bred og interessant erfaring. Hun var oppdatert, inspirerende, imøtekommende og kunnskapsrik.

- Jeg er veldig opptatt av topp kvalitet, og synes at Balanced Body Pilates utdannelsen overgikk mine forventninger.

Marianne Rosén Stowner, 38 år, Pilates og Yogainstruktør

 Page layout & design:  Rigmor Stormark  

www.balancestudio.no